Omdöme och kommentarer från tidigare utförda uppdrag

Här visas de tio senast inlagda omdömena.

 • Köksrenovering

  2018-06-28 av Henrik L

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Har anlitat Elton och Nacka Bad och Bygg flertalet ggr. Nu senast var det en komplett köksrenovering. Han är så himla bra och fantastisk. Han är serviceinriktad och estetiskt noggrann. Tidigare har han även hjälpt oss med två badrum och snickerier.

  Han får 5+ i betyg!!!

 • Badrumsrenovering

  2018-06-07 av Björn B

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Nacka bad och bygg AB , Elton, har under 6 veckor renoverat vårt badrum. Vi är mycket nöjda och anlitar gärna Elton igen och kommer varmt rekommendera honom för våra vänner. Nacka bad och bygg är en bra byggare.

  Elton är mycket nogrann och öppen för kundens tankar och idéer. Det som är särskilt positivt är att Elton är väl inläst på gällande regelverk och mycket tydlig när kundens idéer eventuellt går emot branschens rekommendationer. Det ger oss som kund möjlighet att fatta välinformerade beslut angående val av lösning.

  Under projektet har ordningen på byggplatsen varit mycket god. Det har varit dammsuget, undanplockat och snyggt. Det har varit enkelt att följa stegen på bygget. Nacka bad och bygg är också mycket bra på att informera om vad som händer i projektet och lätt att få tag på. Detta har gjort att vi känt oss trygga under hela resan. Arbetsmoral och pliktkänsla har varit på topp i vårt projekt.

  Finish och känsla för detaljer, även de som inte syns, är vad vi uppleft mycket god och över förväntan.

  Vi är mycket impnerade av resultatet och är mycket nöja med val av leverantör för vårt badrum och toalett. Högsta betyg!

 • Köks- och badrumsrenovering

  2018-06-06 av Magnus Hallberg

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Vi anlitade Elton och Nacka Bad och Bygg för ett större arbete i vårt radhus. Arbetet inkluderade bad- och köksrenovering (inkl. stambyte), byte av el (från ojordat till jordat), nedtagning av två väggar, golvläggning och målning av väggar och tak. Vi blev väldigt nöjda med arbetet som också kostnadsmässigt landade i linje med offert. Elton har mycket tålamod och var lyhörd för våra önskemål. Vi kände oss trygga genom hela processen och kommer definitivt vända oss till Elton och Nacka Bad och Bygg igen för kommande projekt!

 • Badrumsrenovering

  2018-03-31 av Billy och Shannon

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Vi är glada att rekommendera Nacka Bygg och Bad.
  Elton och hans besättning var mycket engagerade i att fullfölja renovering projektet inom den lovade tidsramen.
  De förstådd våra behov och vi var väldigt glada att komma hem till ett rent hus varje dag. Elton och hans besättning ser till att huset var städat och inga farliga verktyg ligger runt.
  Elton var mycket tålamod för att förklara projektprocesserna, vi kunde lita på honom och hade inga bekymmer.

  Vi kommer definitivt att kontakta honom igen för vårt nästa renoveringsprojekt.

 • Totalrenovering våtrum + liten toalett

  2017-07-04 av Marjut

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Jag satte en 5 som omdöme men vill egentligen ge 5,5. Renoveringen blev  helt toppenbra gjord, vi är så nöjda med helheten!

 • Klinker i hall 4 m2

  2015-10-30 av Anonym

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Trevlig entreprenör. Lyssnade på mina önskemål och gav förslag som utgick från det. Kom när han sa att han skulle. Effektivt arbete och snyggt resultat. Städade efter sig. Jag är mycket nöjd!

 • Renovering badrum inkl golvvärme och stambyte

  2015-10-27 av Eric

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Vi är mycket nöjda med hela badrumsrenoveringen. Elton på Nacka bad & bygg var lyhörd, hjälpsam och proffsig genom hela processen. Slutresultatet blev otroligt bra, det märks så tydligt att de var noggranna även i slutfinishen och sådant uppskattar jag verkligen. Kan inte annat än rekommendera Elton!

 • Renovering av grovkök och hall

  2015-09-19 av Carina

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Att renovera (hall och grovkök) med Elton och hans gäng kändes tryggt! Med certifierad och hög kompetens driver han på och säkerställer att alla moment blir professionellt utförda. Offerten var tydlig, vilket underlättar kommunikation om förändringar dyker upp längs vägen. Och som grädde på moset råder "ordning och reda" på arbetsplatsen under hela projektet. Kan varmt rekommenderas!

 • Klinkergolv i hall + golvvärme och målning av befintlig väv

  2015-08-26 av Anders i Älvsjö

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Trevligt bemötande och ett proffsigt utfört arbete inom utlovad tid till rätt pris.

 • Helrenovering badrum

  2015-05-17 av Yvonne och Pedro

  Kundens omdöme

  5 stjärnor

  Vi anlitade efter en del intagna offerter Nacka Bad och Bygg och vi blev mycket nöjda med Elton Brami och hans sätt att sköta hela projektet. Skönt med hans helentreprenörjobb som han höll i. Hans offert var tydlig och bra. Han höll allt han lovat och lite till. Elton är mycket lätt att kommunicera med och han lyssnade på våra önskemål. Vi kan verkligen rekommendera företaget till andra. Vi kommer gärna anlita honom och företaget igen.

 

För mer information om oss sök efter Nacka Bad och Bygg AB på www.brabyggare.se

 

© Copyright Nacka Bad och Bygg AB